Marritinaustralie.reismee.nl

... en nog meer regen

Hier ben ik weer, het regent verhalen haha! Ook regent het buiten nog. Bah.
Ik zit momenteel nog steeds in 1770.. Stond ik mooi op tijd klaar om naar de bus gebracht te worden werd me verteld dat ik waarschijnlijk het dorp niet uit zou komen. De wegen stonden waarschijnlijk onder water. Samen met 4 anderen toch in het busje gegaan, misschien zou de bus toch komen.. Maar nee, daar aangekomen werd ons verteld dat de bus weer omgekeerd was, er was geen doorkomen aan. Fijn. Nog een nacht in 1770.
Maar hoera! Er is ook goed nieuws. Ik heb het strand gezien! Jahaa, gewoon tot aan je enkels door het water dan kom je er wel. Veel strand was er trouwens niet, het water stond wat hoog en er waren behoorlijke golven. Maar toch! Ik ben er geweest, mooi even de surfers kunnen bewonderen. Weer even mn camera kunnen testen. Ook heb ik het zonnetje even gezien!
Maar het meest prachtige van vandaag: ik heb gefietst! Haha jaja na een maand zat ik weer op een fiets. Een veel te kleine, met 6000 versnellingen, de helm zo strak om mn hoofd dat hij nu waarschijnlijk nog zichtbaar is en een beetje vergeten dat ik links moest fietsen.. Je snapt wel dat het een fantastisch gezicht moet zijn geweest

Laughing
Heerlijk was het!
Hopelijk dat de bus morgen wel gaat want het is ook nog eens mooi richting het zuiden!! Ik kom eraan!!!

Suus

Kind je moet daar weg! Regen hebben we hier ook! Je bent trouwens al aardig zwartgeblakerd zie ik wel.. Wat fijn :)

MEER FOTO'S MEER FOTO'S MEER FOTO'S!

Tymen

Hallo Marit

Ik zie je maakt al weer foto's. Is het zelfde merk camera?

Als ik jou was ging richting het zuiden naar de zon! Wij hebben hier nu ook natigheid, schaatsen is voorbij, wat bijzondere jammer is.

Is het weekend en dan dooit het nou ja er zijn ergere dingen.

Oant sjen, later!

Heit

Inge

He Marrit,

Lekker slapen en dan ontsnappen aan die straten vol water en regen zou ik zeggen. Zie je al heerlijk racen op een fietsje!!.
Succes met je reis naar het zuiden!!
x inge

Henk

Hallo Marrit,

Ik begrijp dat het goed met je knie afgelopen is, gelukkig maar. Veel regen begrijp ik. Eén voordeel, weinig kans op branden. Die zijn nog vervelender. Heb je de Botanic gardens nog bezocht met bloeiende Banksia en Eucalyptus. Ben benieuwd of we die nog op foto's zullen zien.
Met groeten,
Peter en Henk