Emu Park
En weer eens bleek ik niet zo goed in het inschatten van afstanden. Aangekomen in Rockhampton was mijn busje naar het hostel er nog niet. Gelukkig was er een andere vrouw die me vertelde dat het busje er zo aankwam, anders was ik waarschijnlijk gaan lopen.. En dan was ik nu ongeveer aangekomen bij hethostel, aangezien het zo'n 35 minuten rijden was... Haha mijn hostelis namelijk niet in Rockhampton maar in Emu Park. Ik zeg dan wel hostel maar eigenlijk is het weer een resort. Ik begin er een neus voor te krijgen.. Weer een prachtige kamer en erg schoon allemaal. En een HEERLIJK bed. Heb vanochtend voor het eerst tot half 10 geslapen

En!!! Ander veel leuker nieuws: ik heb weer een camera!! Nog een maand in Australie zonder camera dat kan natuurlijk niet. Nadat ik nog even een keer gechecked had of de andere camera het echt niet meer deed moest ik toch concluderen dat hij niet meer onder ons is. Dus hup in de bus naar Yuppoon. Daar welgeteld 2 winkels met camera's. Nou de keus was snel gemaakt. In winkel 1 zei de meneer: mag ik je oude camera zien? Dus ik geef hem mijn oude camera. ' Oohh een Canon.. nou dan is dit waarschijnlijk de beste camera voor je, dit is ook een Canon, wel zo makkelijk, werkt precies hetzelfde..' Uhm.. ik weet dat mn haar wat blonder is geworden maar ik weet echt wel hoe een camera werkt.. Nou ik moest maar even kijken en beslissen.. Waar is die andere winkel ook alweer?? Daar werd ik gelukkig wel goed geholpen en voor ik het wist liep ik blij blij blij naar buiten met mn nieuwe aanwinst.
Die middag meteen Emu Park ingewandeld en mn camera getest. En ja, dan komt werkelijk ALLES op de foto hahaha! 'S avonds met mn nieuwe roommate op het balkon gezeten. Drie duitse jongens lagen beneden in het zwembad dus even geouwehoerd. Een van de jongens kwam er na een half uur na een opmerking van ons al achter dat we toch echt konden zien dat hij naakt in het zwembad lag, veel te komisch!!
Nu wacht ik op mn roomie tot ze terug is uit Yuppoon en gaan we waarschijnlijk naar een krokodillenpark.
See ya! (ohja, hoorde/zag gisteren op het nieuws dat er in Brisbane een meter water in de straten/huizen/winkels stond.. als de die rommel maar weer opgeruimd hebben als ik daar aankom

Update 1: mijn roomie vertelde vandaag nog dat ze ook een trip naar de Whitsunday's heeft gedaan, maar dan een overnight. Blijkt een meisje van hun trip gebeten zijn door een haai terwijl ze aan het snorkelen was... Brrrr!
Update 2: Overal op tv is nu te zien dat we ons hart vast mogen houden. Storm op komst! Hevige regenval, onweer en wellicht overstromingen.. Kom maar op, wij slapen toch op de eerste verdieping!! ;)
Update 3: Morgen vertrek ik naar 1770.. drie maal raden hoe laat.. juist, 5.45 's ochtends!!! Pardon?? Mn enige optie.. nouja toe dan maar. Blghh!
Toen ik dat bericht op internet over de haaienaanvallen in Australië las dacht ik meteen aan jou. Jij maakt altijd zulke rare dingen mee, dat het me niks zou verbazen als het jou overkwam! Dus wees voorzichtig!
O ja, hier de link van het nieuwsbericht:
Doe voorzichtig, voor je het weet lig je op een MRSA-kamertje op de J2!
Hoi Marrit,
Mooie verhalen en leuk om te lezen.
Foto's zijn ook erg mooi.
Groet uit Friesland